fredag 8 maj 2015

Vecka 20

Veckan har sprungit iväg och vi har faktiskt börjat träna på skolavslutningssångerna. Vi har också börjat förbereda det vi ska visa upp på vernissagen nästa vecka. I F-2 röd kommer ni bl.a kunna ta del av FN-filmen som vi gjorde under hösten och få testa på lite experiment om kroppen. Utomhus kommer de äldre eleverna visa och låta er pröva på  Trivselledaraktiviteter. Tidsschemat för vår klass ser ut så här:
  • 17-ca 18: F-2 röd finns på plats i klassrummet och visar sitt arbete
  • 18.45: Några tjejer i klassen visar en dans i klassrummet
Den tiden som eleverna inte är hos oss i klassrummet kan de tillsammans med er gå runt och ta del av de andra klassernas arbete.

Idag har Carolina varit borta från klassen för att istället hälsa på våra nya F-barn på förskolorna i området. Om några veckor kommer de och hälsar på hos oss i klassen och då kommer den blivande 3:an också hitta på något tillsammans. Spännande!

Niklas S meddelar att det fortfarande finns möjlighet att vara med i Bästa 2:an (bara tvåor). Om man är intresserad så hör man av sig till honom under helgen, eftersom anmälningstiden snart går ut. Se lappen ni fick hem i plastfickan! Vi påminner om att de elever som vill vara med ska lämna in ledighetsansökan till skolan.

På idrotten nästa vecka hoppas vi att det går att vara ute. Skicka med kläder för det, så får vi hoppas på strålande väder.

Glöm inte läsa inbjudan till vårfest för klassen! Den hittar ni i inlägget nedanför.

Kom ihåg för nästa vecka:

Måndag: Bibliotek
Tisdag: Uteidrott, läxan med för 1-2 (ingen ny läxa)
Onsdag: Utedag för F, ta med frukt och dryck
Torsdag: LOVDAG
FREDAG: LOVDAG (Fritids öppet som vanligt)

Ha en trevlig helg!
/Personalen i F-2 röd

Inga kommentarer: