fredag 27 mars 2015

Vecka 15

Så var vi redan framme vid påsklovet, det går fort nu och snart är det sommarlov.
Denna veckan har varit en relativt normal vecka och vi har arbetat vidare som vanligt. I tisdags på idrotten delade vi in oss i våra "ekorrar" och "rävar" grupper, istället för att ha f-klass eleverna och 1-2 var för sig och det funkade väldigt fint. Be eleverna berätta om dem grupperna, som vi använder på vår uteidrott och oftast på temadagarna. I torsdags gjorde vi klart vårt påskpyssel och hade lite film och fikamys på sista lektionen.

På tvåornas engelskalektioner det sista har de arbetat med en sida som heter Pottermore, som de gärna få gå in och kolla på, då de hade tyckt att sidan var kul och intressant. Tvåorna fick även igår hem sina nya Zcooly lösen för att kunna använda dem hemma om de vill, ettorna får hem sina efter lovet. Eleverna fick ingen läxa hem denna vecka eftersom det är lov, utan det blir som vanligt efter lovet, förutom f-klassen som får sin på tisdagen istället (måndag är en ledig dag, annandagpåsk).


Glöm ej kolla inlägget angående Majblommeförsäljningen (endast tvåorna) och gå in på länken och svara på de tre frågorna.

Måndag: Lediga
Tisdag: Idrott. 1-2 får hem sina läsläxor och de f-barn som vill får ny läsläxa
Onsdag: Utedag för f-klassen, dryck och frukt. Mattekorten med för ettorna.
Torsdag: Uteidrott.
Fredag: Tema

Trevlig helg och Glad Påsk önskar vi på röda!

Inga kommentarer: