fredag 23 januari 2015

Vecka 5

Idag har vi inlett arbetet med människokroppen genom att barnen i grupper fick en siluett av en kropp att fylla med allt de visste om hur vi ser ut inuti. Det är bra för oss att veta hur de tänker och vad de redan vet och dessutom kommer det bli väldigt tydligt för barnen hur mycket de lärt sig då vi gör om samma uppgift när vi är klara med arbetsområdet. Vi har sett på två filmer om skelettet, musklerna och huden. Dessutom har vi gjort dagens svåraste övning då vi skulle se hur länge vi kunde vara helt stilla. Inte så lätt när det spritter i kroppen!

På onsdag kommer Carolina följa med skolans trivselledare på utbildning och då kommer Leman och vikarierar. Det blir utedag som vanligt för F. Under veckan drar vi igång med utvecklingssamtalen för alla. Det ska bli trevligt att träffa er!

Som ni kan läsa i inlägget från igår kommer Catharina att sluta hos oss eftersom hon fått ändrade arbetsuppgifter. Vi kommer att sakna henne och det fina arbete hon har gjort hos oss, men önskar henne så klart lycka till i sina nya uppgifter! Istället för Catharina kommer Karin Tengvall att börja i klassen, men det är i nuläget lite osäkert exakt när det blir. Vi hälsar Karin välkommen och ser fram emot att lära känna henne bättre!

Kom ihåg för veckan:

Måndag: Bibliotek för 1-2
Tisdag: Läxan med för 1:or
Onsdag: Läxan med för 2:or, utedag för F
Torsdag: Uteidrott
Fredag: Tema människokroppen

Ha en riktigt trevlig helg!
önskar alla fröknarna i F-2 röd

Inga kommentarer: