fredag 21 november 2014

Vecka 48

Hej igen!

Veckan har sprungit iväg och vi har ägnat mycket tid de sista dagarna åt vårt religionstema. Barnen arbetar gruppvis med att skriva om en biblisk berättelse till nutid. De använder Bookcreator på iPadarna för att skriva och fotografera. Alla har varit väldigt kreativa och vi har fina berättelser på gång. Det arbetet fortsätter under nästa vecka.

Meja H:s mamma har inte fått någon hjälp med pepparkaksbaket än. Om du har möjlighet så ta kontakt med henne så snart som möjligt. Se meddelandet från förra veckan! Klassens julfest är planerad till den 10/12 kl 18.00 i matsalen. De ansvariga föräldrarna skickar en inbjudan i plastfickan under nästa vecka.  Vi håller som bäst på och tränar för luciatåg i klassen. Prata gärna lite därhemma om vad de vill vara för något (lucia, tärna, stjärngosse, tomte, pepparkaksgubbe…)

Vi har haft mycket nallar och gosedjur med oss i klassen den här veckan. Vi har bestämt att de få stanna hemma från måndag eftersom de inte är riktigt skolmogna och kan störa koncentrationen i klassrummet ibland.

Glöm inte att det är studiedag på onsdag! Barnen är lediga från skolan, men fritids har öppet som vanligt.

Kom ihåg för nästa vecka:

Måndag: Bibliotek för 1-2
Tisdag: Idrott för alla
Onsdag: STUDIEDAG
Torsdag: Uteidrott
Fredag: Vi gör en adventskalender

Trevlig helg!
önskar all personal i F-2 röd

Inga kommentarer: