fredag 7 september 2012

Vecka 37

Veckan har avslutats med smaskig äpplekaka som 4 barn fick hjälpa till att baka. Vi åt och mumsade och betyget blev en 10, precis som i Halv åtta hos mig! F-1:orna har också fått träffa sina faddrar i förmiddags. F-barnen visades runt på skolan och vet nu vart man ska gå för att hitta t.ex. skolsyster. Sedan lekte de och spelade spel tillsammans och hade det trevligt. Be gärna barnen berätta!

Igår var alla ute och arbetade med Äventyrspedagogik och alla 1-2:or har hunnit med att skriva på datorerna. 1:orna har samlat S-ord och 2:orna har skrivit meningar som börjar med "Jag blir glad när..." De texterna kan ni läsa då ni kommer till föräldramötet på tisdag.

Monica har idag gått igenom läsläxa till 1:or och 2:or och den skickar vi hem på måndag. Läxan är till fredag och därefter kommer den att komma hem igen på fredagar, eller måndagar om vi inte skulle hinna lyssna på alla på fredagarna. Vi kommer att berätta mer om det på föräldramötet.

Vi vill påminna om att lämna in de två lapparna om IT-användning och publicering av bilder på barnen. Vi kommer att visa bilder på era barn på föräldramötet och då behöver vi veta om någon inte ger tillstånd till det.

Nästa vecka:
Måndag: Läxan kommer hem till 1 och 2
Tisdag: Idrott för alla. Kläder och duschsaker.
Onsdag: Utedag för F. Ta med frukt och dricka.
Torsdag: ÄP. Kläder efter väder.
Fredag: Läxan lämnas in för 1 och 2. Idrott för 2:or.

Hoppas att jag fick med allt!
Ha en bra helg!
Carolina, Monica, Marie och Maria

Inga kommentarer: