torsdag 27 september 2012

Föräldramötesanteckningar

Det man inte gör direkt finns det en risk att man glömmer bort! Därför kommer här de utlovade anteckningarna från föräldramötet. Bättre sent än aldrig, kan man väl säga!

Vi inledde med att visa hemsidan och berätta att all veckoinformation sker på bloggen. På hemsidan längst upp till vänster finns också en länk till Familjewebben där ni kan logga in och läsa omdömen längre fram under terminen. På hemsidan finns också möjlighet att skriva ut ledighetsansökningar då barnen ska vara lediga från skolan. För F-barnen räcker det att ni meddelar oss när ni inte ska vara här.

Vi berättade också att det är viktigt att ni kollar upp att barnen har extrakläder i skolan och att de behöver ha med sig kläder för att  kunna vara ute varje dag. Vi berättade om läxor för 1-2. De får läxa fredag-fredag och nu i början har det varit läsläxa. Snart kommer vi också börja med en matteläxa. Det är bra om barnen läser sin läsbok flera gånger.

Vi erbjöd er föräldrar att vara med i olika grupper för pepparkaksbak, julfest och vårfest. Ni som inte hade möjlighet att närvara kan ju meddela oss om ni vill vara med i någon av de grupperna. Innan vi avslutade mötet för att gå till matsalen och få information om familjewebben visade vi ett bildspel och berättade om vad som händer under veckan i skolan.

Vänliga hälsningar från Maria

Inga kommentarer: