onsdag 18 maj 2011

Inför höstterminen

Hej

Vi förstår att alla går och funderar över hur hösten kommer att se ut för era barn. Vi ber om ursäkt för att det inte är helt självklart vilka lärare som ska vara i vilken elevgrupp. Det är pga att tjänstefördelningen alltid ändras på något sätt, någon blir föräldrarledig, någon kommer tillbaka. det som är bra är att det alltid finns någon i elevgruppen som ert barn har haft och känner väl även om det inte är samma lärare helt och hållet som innan.

Nu vet vi iallafall hur det kommer att bli till hösten, och vi hoppas att inga mer ändringar kommer.
Vi hälsar Maria Patriksson välkommen tillbaka till vårt spår. Hon arbetade i röda spåret för ett par år sen, men har tillfällit varit utlånad till blå spåret. Nu är hon tillbaka igen. Jessica är fortsatt föräldrarledig.

Inför hösten:

F-2: Monica Brandt, Maria Patriksson och Carolina Johansson. Vi vill ha så hela tjänster som möjligt i F-2 för att skapa trygghet. Dessa personer kommer att finnas där varje dag (förutom Maria som är ledig en dag i veckan.)

3-4: Jennie Lithén och Niklas Andersson. Jennie följer med nuvarande tvåor och har haft nuvarande treor mycket innan. Niklas är också väl bekant med eleverna.

5-6: Jörgen Axelsson och Monica Brandt. De har "huvudansvaret", men sen kommer några övriga lärare in och har vissa ämnen.

Undrar ni över något så får ni självklart gärna höra av er.
Mvh
personalen i röda spåret

Inga kommentarer: