fredag 5 december 2014

Vecka 50

Hej på er!

Då var det fredag igen och det har blivit dags att blogga. Vi har precis tittat på ett avsnitt av Trolltider i vår julkalender och 1-2 har avslutat dagen i lugn och ro med att lyssna på högläsning om Madickens jul. Skönt att varva ner ibland mitt i julhetsen!

Vi påminner om att det är studiedag på måndag. Barnen är lediga från skolan, men fritids håller öppet som vanligt.

På onsdag är det dags för vår julfest. Vi träffas i matsalen kl 18. Kom gärna en stund innan och det är jättebra om barnen kommer ombytta för luciatåg, eftersom vi börjar med det direkt då alla kommit. På onsdag har F årets sista utedag och tänk som vanligt på att skicka med något att dricka, gärna något varmt, och en frukt.

För 2:orna är det snart dags för luciatåg och de är verkligen duktiga! Vi övade tillsammans med 8:orna idag och det kommer att bli jättefint. Föräldrar till 2 röd är välkomna till kyrkan kl 9 på fredag om man vill titta. På fredag morgon tar vi emot 2:orna i matsalen där de byter om till luciakläder. Skicka gärna med en påse att lägga de vanliga kläderna i under tiden, eftersom det brukar bli lite stökigt med alla kläder och luciasaker i hemkunskapssalen.

Tänk på nästa vecka:

Måndag: STUDIEDAG
Tisdag: Idrott för alla
Onsdag: Utedag för F, julfest kl 18
Torsdag: Uteidrott, genrep för 2:or i kyrkan på fm
Fredag: Luciafirande i kyrkan 9.00

Ha en trevlig helg!
Hälsningar från personalen i F-2 röd

Inga kommentarer: