fredag 3 oktober 2014

Vecka 41

Hejsan!

Ännu en trevlig skolvecka är slut och idag har vi pratat om FN:s barnkonvention. Vi har sett på Evas funkarprogram och barnen har sedan i grupper om tre elever fått bearbeta några av alla artiklarna i konventionen. De har gjort ett filmmanus i serieform där de ska visa hur det blir om man inte följer den artikel deras film handlar om och hur det blir om man följer det som står i artikeln. Det var en svår uppgift, men alla har hjälpts åt och fått till bra manus. Vi ser fram emot det färdiga resultatet!

Carolina hälsar att F-grupperna på onsdagens utedag ska undersöka vad de hittar i bäcken. Därför är det extra viktigt med stövlar och regnbyxor på onsdag!

På tisdag kommer ni att få hem aktiveringskod till "Skola24" i plastfickan. där står hur ni ska göra för att kunna logga in och se t ex barnens frånvaro och också senare omdömen för 1-2 inför utvecklingssamtal. Om ni får hem lapp till bara ett syskon betyder det att ni kommer in och ser båda syskonen ändå. Om ni fått hem till en förälder, har ni fått hem aktiveringskod i någon annan klass där syskon finns. Ha gärna lite extra koll, så att ni får lappen på tisdag! 

Måndag: Bibliotek för 1-2
Tisdag: Idrott för alla, läxan med för 1-2. Skola24-koder i plastfickan.
Onsdag: Utedag för F. Tänk på stövlar och regnbyxor!
Torsdag: Uteidrott. Tänk på bra skor!
Fredag: Tema FN:s barnkonvention

Med hopp om en solig och skön oktoberhelg!
Carolina, Elisabeth, Catharina och Maria


Inga kommentarer: