fredag 23 maj 2014

Vecka 22

Vilken värme! Barnen har varit duktiga på att komma ihåg att dricka ofta och solkrämsdoften ligger tung över kapprummet, men nog känner vi av att värmen tar på krafterna ändå. Vi tränar för fullt på skolavslutningssången och vi kan utlova ett fint framträdande i kyrkan! Om man vill träna hemma, så finns sången på Spotify: Sommarvän av Mojje. På skolavslutningsdagen har vi bestämt att vi träffas i klassrummet kl 9.45 för att önska varandra en trevlig sommar. Föräldrar och syskon är också välkomna, innan ni behöver gå ner till kyrkan.

Nästa vecka är det bara 2 skoldagar, eftersom det är studiedag på onsdagen. På tisdag hoppas vi på att kunna träna lite friidrott på idrotten, så skicka med utekläder och skor. Vi har idag samlat in läxorna för 1-2, men skickar inte hem någon ny. Däremot kan det för en del bli läxa att ta hem matteboken för att göra färdigt.

Vi påminner om att vi vill ha in lappen om besöket i Äskhults by den 5/6. Skicka med den på måndag! Vi har pratat om hur det var i skolan förr i tiden och barnen blev väldigt sugna på att ha en gammaldags skoldag. Vi tänker försöka ha det den sista veckan, men det kan ju vara bra att ni vet om det redan nu. De som vill får nämligen gärna klä ut sig. Vi kan nog också utlova annorlunda fröknar den dagen!

Kom ihåg nästa vecka:
Måndag: Bibliotek för 1-2, Leman vikarie för Carro som är på Arildag
Tisdag: Uteidrott
Onsdag: Studiedag, ingen skola
Torsdag-fredag: Kristi Himmelsfärd, ledigt från skolan

Vi önskar er alla en trevlig helg!
Carro, Monica, Maggan och Maria


Inga kommentarer: