fredag 25 april 2014

Vecka 18

Veckan har gått fort eftersom den blev lite kortare. Vi har haft besök av ambulanssjukvårdaren Lena som visade ambulansen och berättade om sitt arbete. Alla lyssnade intresserat och vi fick lära oss mycket. Idag har vi ätit popcorn och haft premiär på de fina filmerna om Folke i forntiden.

Nästa vecka händer det mycket, fast den också är kort! På tisdag är det vernissage. Se tidigare inlägg och inbjudan på hemsidan om det. Vår lärarstudent Pinelopi kommer tillbaka till oss nästa vecka och stannar i 3 veckor. Hon kommer att ha en hel del lektioner tillsammans med barnen. Eftersom det är lov på torsdag och fredag tar vi läxan för 1-2 till måndag den 5/5 istället.

Vi har bokat in en utflykt till Äskhults by den 5/6. Vi kommer att åka buss från skolan och får med oss pastasallad från köket. Vi ska få guidad visning om bondens år, prova kläder, köpa glass och gå en naturstig. Vi hoppas på strålande sommarväder! Om det finns några av er föräldrar som är lediga och tycker det skulle vara roligt med en utflykt så är ni varmt välkomna! Hör av er till någon av oss isåfall.

Kom ihåg nästa vecka:

Måndag: Pinelopi kommer, bibliotek för 1-2
Tisdag: Idrott för alla ute, men vi byter inte om eftersom idrottshallen är upptagen. Vernissage på kvällen.
Onsdag: Långdag för 2:or, utedag för F
Torsdag: Lov
Fredag: Lov

Ha en trevlig helg!
Hälsningar från fröknarna i röda

Inga kommentarer: