fredag 28 mars 2014

Veckomeddelande v 14

Den här veckan har det varit stor filminspelning i klassen. Tigrarnas film om järnåldern är klar och rävarna har kommit halvvägs i sitt arbete. Ekorrarna spelar in nästa vecka. Alla har varit jätteduktiga, både de som varit ute och filmat och de som arbetat på med sitt arbete inne. Vi har haft god hjälp av vår lärarstudent Emma! Pinelopi kommer lite längre fram, närmare bestämt v. 18-20. Emma hälsar att F-gruppen ska ha med sig ett gosedjur till skolan senast på måndag 7/4. Gosedjuret kommer behöva sova över i skolan några dagar, så det är kanske bra om ni skickar med ett som inte behövs varje dag hemma.

Filmerna kommer ni såklart få se när alla är klara. Kanske blir det på skolans vårvernissage som är den 29/4 kl 17-19. Hela skolan är öppen och vi i F-2 röd kommer visa en del av vad vi gjort under året. Kl. 17.40-18.10 har F-6 B tid på scenen i idrottshallen. Boka redan nu in den kvällen i almanackan!

F-barnen har fått med sig läsläxa hem idag. Däremot blev det ingen ny läxa för 1-2 idag. Vi prioriterade att hinna med så mycket som möjligt av filminspelningarna. Läxan för 1-2 till nästa vecka kommer att bli lite annorlunda den här gången. Vi ska gemensamt göra intervjufrågor till någon därhemma som vill berätta om sitt yrke. Frågorna kommer hem under nästa vecka. 

Kom ihåg nästa vecka:

Måndag: Bibliotek för F
Tisdag: Idrott för alla
Onsdag: Utedag för F, ta med frukt och dricka
Torsdag: Uteidrott för rävarna
Fredag: Uteidrott för ekorrarna, läxan med för F. Vi återkommer med inlämningsdag för 1-2, troligen behöver de några fler dagar till intervjun. 

Ha det gott i vårsolen!
Hälsningar från fröknarna i röda

Inga kommentarer: