fredag 17 januari 2014

Veckomeddelande vecka 4

Så kom den då äntligen, vintern! Det märks på rasterna där det är full fart med kana, stjärtlapp och snöbollskrig, som väl inte uppskattas lika mycket av alla. Då man åker kana eller stjärtlapp och dylikt är det hjälm som gäller. Skicka med det om ert barn vill vara med och åka. Det är också okej att ta med en stjärtlapp. På tisdag tänker vi utnyttja vädret till utelek på idrotten. Då går det bra att ha med en pulka eller liknande över dagen, men de får inte ta med dem i bussarna.

Marie-Louise som har 2:orna i engelska på onsdagar hälsar att de ska ta med bilder på familj och lite släktingar för att kunna träna sig på familjeorden. Korten kommer att användas i skolan, så de kommer inte hem igen. Det kan ju vara bra att veta då ni väljer ut bilderna!

De F-barn som vill kommer att få läxa med sig hem på måndag. Idag har vi pratat om årstider och månader i hela klassen. Kolla gärna om ert barn kan alla månaderna! Det tränar vi vidare på i skolan också.

På torsdag och fredag är Maria ledig för att åka skidor och då kommer det en vikarie som heter Kristina.  Glöm inte att gå på föräldraföreningens årsmöte! Information finns på hemsidan och har kommit hem i plastfickan. Ni som inte redan har gjort det kan väl vara snälla och skicka med lappen om tider för utvecklingssamtal till Maria och Monica.

Kom ihåg för nästa vecka:

Måndag: Bibliotek för F, frivillig läxa för F
Tisdag: Uteidrott, ta med något att åka på och hjälm. Tänk på bra kläder och skor!
Onsdag: Utedag för F med varm dryck om man vill, 2:or ta med kort på familj och släkt till långdagen
Torsdag: Utegympa för ekorrarna
Fredag: Utegympa för rävarna, läxor med för 1-2

Det var nog allt för den här gången.
Ha en trevlig helg allesammans!

Hälsningar från fröknarna i röda

Inga kommentarer: