fredag 11 januari 2013

Vecka 3

Den här veckan har vi bl.a. ägnat åt att blanda F-2 röd och grön för att göra experiment om sinnena. Det gick fantastiskt bra och det kändes positivt att blanda eleverna mellan klasserna. Vi kommer under terminen även ha en utedag i månaden tillsammans med 1-2 grön, för att lära känna dem bättre. Mer om experimenten kan ni läsa i det barnen skrivit på Barnens blogg, som genom detta är högtidligen invigd! Nästa vecka kommer vi också experimentera och då kommer det att handla om smak och lukt.

Det händer mer spännande saker nästa vecka då vi på tisdag får besök av konstbussen och konstnären Jonatan Knut som ska arbeta med klassen. Det innebär att vi inte har någon idrott i idrottshallen, utan istället kommer att göra en bilduppgift utomhus. Tänk på kläder efter väder! Titta gärna på Jonatans hemsida www.jonatanknut.com för att se vad han gör när han inte hälsar på hos oss, så berättar vi mer om detta nästa vecka.

Vi har i veckan skickat hem lappar om Sjöaremossen och utvecklingssamtal. Var snälla och skicka med dem tillbaka så fort som möjligt!

Händer i nästa vecka:

Måndag: Bibliotek
Tisdag: Konstdag. Kläder för att vara ute, men inga idrottskläder.
Onsdag: F-barnen utedag. Frukt och varm dryck. Vikarie för Maria, som är på mattekurs.
Torsdag: Experiment med F-2 grön, 1-2 lämnar in läxan.
Fredag: Idrott för 2:or, ny läxa för 1-2.

Ha en trevlig helg allesammans!
Hälsningar från fröknarna i röda


Inga kommentarer: