fredag 18 mars 2011

Vecka 12

Hej där hemma

Hade just börjat plocka fram alla vårkläder..... och så kom snön igen (fredag).
Den är väl bara på snabbvisit får vi hoppas.

Under denna vecka har vi varit ute och jobbat med kompisövningar. Vi kommer att fortsätta att träna samarbete, att hitta vägar hur man kan hjälpas åt för att lösa ett visst problem. Det kanske låter lätt att trä en rockring genom alla som står på ett led. Kanske också även om alla håller varandra i handen. Men hur lätt är det att trä rockringen genom ledet om alla håller varandra i handen och händer dessutom är mellan knäna? Plötsligt tvingas man att hjälpa varandra och hitta strategier för att lösa uppgiften.

Arbetet med kompisövningarna gör att vi kommer att vara ute ännu lite mer än vanligt. Trots mars = vår, så är det inte alltid så varmt och skönt ute än. Det är bra med varma skor och kläder.


Vecka 12.

Måndag: Ny bokstav. Bibliotek

Tisdag: Alla barn har idrott. Komihåg gympakläder och handduk. (Glömmer man finns det att låna i skolan). 2:or kommer ihåg att ha med sin läsläxa. (Det är viktigt att den kommer med om Jennie ska hinna läsa igenom dem).

Onsdag: F-barnen är ute som vanligt tillsammans med gröna f-barn.
Alla 2:or får ny läsläxa.

Torsdag: Alla 1:or - komihåg att ta med läsläxan.

Fredag: 2:or idrott. 2:orna ska också ta med sig matteläxan. De f-barn som har valt läsläxa tar med sig den. och får en ny.

Ha en trevlig helg
F-2

Inga kommentarer: